Våra nya omklädningsrum tar form

0 Comments

Arbetet med att uppgradera och fräscha till allt kring banan här på Malmö Raceway går vidare. Som ni redan vet genomför vi just nu omfattande markarbeten och det innebär att banan kommer att vara avstängd hela 2023. Samtidigt passar vi på att lägga om asfalten på vår parkeringsplats, bygga om läktaren och bygga om alla omklädningsrum och depåer.

Nyligen besökte jag omklädningsrummen och de börjar verkligen se klara ut. Det blir ett klart lyft jämfört med de gamla som hade sin charm men som verkligen andades 70-tal och som behövde få sig ett ansiktslyft.

Det har de fått nu. Inte nog med att det är modernt inrett, ljust och fräscht. Omklädningsrummen har nya duschar och en elbastu i varje duschutrymme. Omklädningsrummen är också utrustade med Spabad Malmö vilket gör att det känns oerhört lyxigt. Tänk att komma in efter ett lopp, slänga av sig overallen och hoppa ner i ett varmt spabad! Det kommer kännas som att man är en förare på rena rama formel 1-cirkusen!

Något annat som känns bra är att det är nya fräscha toaletter i alla omklädningsrum samt att det numera också finns toaletter som är handikappanpassade.

När det gäller arbetet med banan så kommer det att gå framåt nu under våren och sommaren. Under vintern har av förklarliga skäl banan inte gått att renovera, åtminstone inte när det gäller markarbeten, men när det blir varmare ute så kommer detta att gå bättre.

Det är sagt att hela anläggningen ska vara klar till 2024 och det verkar som att tidsplanen kommer att hålla. Tänk vad härligt det kommer att vara att dra på sig overallen och åka ut och åka på vår nya bana! Man kan lugnt säga att vi är många som längtar efter det. Det är omkring ett år kvar nu, om allt går som det ska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.