Nu öppnar vi vår nya relax

0 Comments

Här på Malmö Raceway har vi ju som bekant målsättningen att inte bara erbjuda en förstklassig upplevelse när det kommer till racing utan vi vill också vara en destination där man kan få en holistisk upplevelse. Med det menar vi att vi vill att man ska kunna komma hit för att njuta av annat än bara racing. Vi vill också vara en anläggning dit man kan ta med hela familjen och så ska det finnas något kul för alla.

Därför är vi mycket nöjda med att kunna meddela att vi nu har öppnat vår nya relaxavdelning. På avdelningen finns bland annat flera pooler som vi har köpt in från ett lokalt företag som levererar malmö pooler. Vi har också utrustat vår relax med bubbelbad, bastu samt en vågmaskin. Tanken är att både vuxna och barn ska trivas här och vilja unna sig ett skönt bad efter ett härligt lopp ute på banan.

Vi har också satsat stort på andra områden. I vår kiosk har vi bland annat köpt en ny glassmaskin. Om du vill njuta av en äkta italiensk mjukglass, med eller utan strössel, så finns det många goda smaker att välja mellan i kiosken. Du kan bland annat njuta av en glass med klassisk vaniljsmak. Även choklad är en bästsäljare. I kiosken finns numera också glassar med fruktigare smaker som jordgubb, mango och persika, för att nämna några. Utbudet är stort och det går att få glassarna i såväl strut som i bägare om man så önskar.

En annan satsning vi har gjort är att vi har öppnat ett litet gym i samma byggnad som omklädningsrummen. Om någon känner för att lyfta lite skrot eller köra ett pass yoga så finns det numera utrymme i gymmet. Det är en väldigt härlig plats som vi är otroligt nöjda med.

Varmt välkomna till oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.