Nytt härligt samarbete

0 Comments

Vårt arbete att få in nya sponsorer och partners börjar verkligen att bära frukt och detta är förstås något som är oerhört kul! Alla extra slantar vi kan få in till banan är oerhört värdefulla och det kostar som bekant en slant att driva en racingbana. Så att vi nu har en ny storsponsor känns extremt glädjande och vi är glada över att kunna hälsa engind.se välkomna till Malmö Raceway!

Det är en förkortning för Engströms Industri som tillverkar riv- och skärutrustning för såväl butiker som för industri. Detta är ett stort och seriöst företag som har ett mycket gott rykte och det känns väldigt bra att få in dem som sponsorer till vår racingbana.

Vi kommer under året att sätta upp flera sponsorskyltar och eftersom att Engströms kliver in som en av huvudsponsorerna så kommer vi givetvis att ge dem en av de bästa platserna och de kommer att ha den största skylten tillsammans med våra andra huvudsponsorer som gått in på Platina-nivå, som vi kallar det.

Vi har också planer på att genomföra ett särskilt lopp under året som sponsras helt och hållet av Engströms, som kommer att ta fram fina priser och även göra ett jippo kring detta. Tanken är att man under dagen ska kunna skänka pengar till välgörenhet och vi kommer också att uppmärksamma olika organisationer under dagen. Även om detta är något som kommer att bli av, så långt har vi hunnit i planeringen, så kan vi inte gå ut med några närmare detaljer just nu. Utan mer info om det kommer som sagt längre fram.

En annan sak som är väldigt rolig är att Engströms kommer vara med och finansiera vår utbyggnad av läktaren. Vi har planer på ytterligare en sektion med sittplatser längs målrakan och denna sektion har Engströms ställt sig positiva till att vara med och sponsra, vilket vi på Malmö Raceway såklart är väldigt tacksamma för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.