Banan stängd under 2023

0 Comments

Kära supportrar, förare, ledare, sponsorer, media och funktionärer. Vi måste tyvärr meddela att vår bana kommer att hållas stängd under hela 2023. Detta eftersom vi har upptäckt flera hål längs banan och dessa kommer vi att behöva åtgärda. Under hela nästa år kommer det därför att ske omfattande markarbeten längs hela banan.

Eftersom att vi ändå måste hålla stängt så kommer vi att passa på att lägga om hela banan, inte bara de ställen där hålen har upptäckts. Detta är givetvis en stor investering för oss men tillsammans med våra sponsorer som har gått med på att skjuta in extra kapital så anser vi att detta är ett måste för att säkra banans överlevnad på sikt.

Något som är väldigt kul är att vi har fått alla våra sponsorer med på tåget och detta är vi givetvis extremt tacksamma över!

Vi kan redan nu meddela att vi kommer att behöva göra extra insatser under 2023 för att få ihop hela banan. Det handlar om allt från att flytta på saker så att företaget vi har hyrt in kan komma fram och arbeta till att närvara på vår gemensamma städdag. Vi hoppas givetvis att så många som möjligt från föreningen ställer upp på detta och vi vill gärna poängtera och verkligen understryka att alla ideella krafter är extra viktiga under det kommande åren.

Utan ideella krafter går det inte att bedriva någon verksamhet och detta vill vi verkligen passa på att understryka.

Till sist vill vi också rikta ett stort tack till kommunen som har utlovat finansiering till delar av vårt projekt för att hålla banan vid liv. Exakt hur det upplägget kommer att se ut är inget vi kan gå ut med ännu men klart är att vi kommer att se över så att vi jobbar mer med värdegrund och att vara en inkluderande förening och detta kommer vi att göra i än högre grad under 2023.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.