Ny sponsor till Malmö Raceway – varmt välkommen!

0 Comments

Hej alla raceway-fans!

Vi har glädjande nyheter att dela med oss av idag. Malmö Raceway har nyligen fått en ny sponsor – ett företag som sysslar med industrigolv örebro. Vi är väldigt glada över detta samarbete och ser verkligen fram emot att samarbeta med detta högkvalitativa företag.

Sponsorn kommer att synas med en skylt på banan samt få uppmärksamhet på andra sätt under våra evenemang. Vi hoppas att ni alla kommer att välkomna vår nya sponsor med öppna armar och att ni kommer att stödja oss i detta nya samarbete.

Vad bör man då känna till om industrigolv?

Industrigolv är en term som oftast används för att beskriva den typ av golv som används i industrilokaler, till exempel i fabriker, lagerbyggnader och produktionshallar. Industrigolv behöver vara starka, tåliga och lätta att underhålla eftersom de utsätts för hårda belastningar och ständigt slitage.

Det finns olika typer av industrigolv, men de vanligaste är betonggolv och epoxigolv. Betonggolv är mycket starka och tåliga, men de kan vara svåra att underhålla eftersom de kan spricka och skadas. Epoxigolv är ett lager av epoxipolimer som appliceras på ett befintligt golv och kan ge ett starkt och hållbart golv med god motståndskraft mot slitage och kemikalier.

Industrigolv används för att möta de specifika kraven och behoven i olika industriella verksamheter. De kan till exempel vara slipfria för att minimera risken för olyckor, vara motståndskraftiga mot olika kemikalier och ämnen som kan spillas på golvet, eller vara lätta att rengöra och underhålla. De kan också vara märkta och målade för att användas som markeringar för olika områden eller för att hjälpa till att leda förflyttningar av gods och materiel.

Vi hoppas att denna lilla genomgång av vår nya sponsor och vad de sysslar med gör så att ni får upp ögonen och att alla som har behov av industrigolv kontaktar vår sponsor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.