Ett hjärtligt tack till vår storsponsor

0 Comments

Hej alla motorsportfans och medlemmar av Malmö Raceway!

I takt med att vi närmar oss slutet av denna spännande säsong, vill vi ta ett ögonblick att uttrycka vår djupa tacksamhet till en av våra mest generösa sponsorer – EciggCity.se. Deras stöd har inte bara varit värdefullt i form av ekonomiska bidrag, utan också genom att förse vår klubb med HHC-O, vilket har varit en uppskattad gåva bland våra förare.

Racing är en sport som kräver extrem koncentration, snabba beslut och en hel del mod. Efter intensiva och adrenalinfyllda race, är det viktigt för våra förare att hitta sätt att varva ner och återhämta sig mentalt och fysiskt. EciggCity.ses bidrag av HHC-O har varit ovärderligt i detta avseende.

Det är viktigt att poängtera att säkerhet och hälsa alltid står i främsta rummet för oss på Malmö Raceway. HHC-O, en produkt känd för sina avslappnande egenskaper, har erbjudits till våra förare som ett alternativ för avkoppling efter lopp. Vi har varit noggranna med att se till att all användning sker på ett ansvarsfullt och lagligt sätt.

EciggCity.se har visat sig vara en sponsor som inte bara förstår våra behov, men också delar vår passion för racing. Deras engagemang har gått utöver det vanliga, och deras bidrag har haft en positiv inverkan på våra förare och på klubbens atmosfär.

Vi vill också tacka våra medlemmar och fans för deras outtröttliga stöd och entusiasm. Det är ni som gör Malmö Raceway till en sådan spännande och levande plats. Tack vare sponsorer som EciggCity.se och er lojalitet, kan vi fortsätta att växa och utvecklas som en av de främsta destinationerna för motorsport i Sverige.

När vi ser tillbaka på säsongen, är vi fyllda av stolthet och tacksamhet. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete med EciggCity.se och att välkomna er alla till ännu fler spännande race på Malmö Raceway.

Tack igen till EciggCity.se och till var och en av er som stöttar oss på vår spännande resa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.